با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
‎اثر اسانس‌های گیاهی بر کپک سبز مرکبات
‎اثر اسانس‌های گیاهی بر کپک سبز مرکبات

شروین هادیان؛ نادر حسن زاده؛ محمدعلی آقاجانی؛ گابریلا سیرویلری؛ حمیدرضا پردلی

دوره 86، شماره 2 ، اسفند 1397، ، صفحه 1-11

https://doi.org/10.22092/jaep.2018.123281.1246

چکیده
   استفاده از فراورده‎های طبیعی گیاهی به‌عنوان روش جایگزین مناسب‎تر برای کنترل بیماری های بعد از برداشت شناسایی شده است. در این تحقیق درصد ممانعت رشدی و خاصیت آنتاگونیستی اسانس چهار گیاه دارویی ...  بیشتر