با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
تأثیر قارچ ریشه‌های آربوسکولار، Trichoderma harzianum و ترکیب آن‌ها بر پوسیدگی فیتوفتورایی ریشه نهال‌های پسته رقم ممتاز: ویژگی‌های رشدی، تغذیه‌ای و بیوشیمیایی
تأثیر قارچ ریشه‌های آربوسکولار، Trichoderma harzianum و ترکیب آن‌ها بر پوسیدگی فیتوفتورایی ریشه نهال‌های پسته رقم ممتاز: ویژگی‌های رشدی، تغذیه‌ای و بیوشیمیایی

فاطمه شمس الدین سعید؛ ناصر رادمان؛ امیر حسین محمدی؛ مهدی پیرنیا؛ عبدالحسین طاهری

دوره 89، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 243-255

https://doi.org/10.22092/jaep.2021.356180.1416

چکیده
  استفاده از عوامل مهار زیستی یکی از روش­های کاهش پوسیدگی فیتوفتورایی ریشه درختان پسته می‌باشد. در تحقیق حاضر تأثیر مایه‌زنی مخلوط سه گونه قارچ ­ریشه آربوسکولار (AM)، Trichoderma harzianum (Th) و ترکیب آن‌ها (AM+Th) ...  بیشتر
بررسی ارتباط میان رشد Aspergillus flavus و تولید آفلاتوکسین هایB1 و B2 با ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پوست سبز و مغز ارقام پسته (مقاله انگلیسی)
بررسی ارتباط میان رشد Aspergillus flavus و تولید آفلاتوکسین هایB1 و B2 با ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پوست سبز و مغز ارقام پسته (مقاله انگلیسی)

مهدی محمدی مقدم؛ سعید رضائی؛ امیر حسین محمدی؛ حمیدرضا زمانی زاده؛ محمد مرادی

دوره 87، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 13-23

https://doi.org/10.22092/jaep.2019.126742.1288

چکیده
  مسأله آلودگی پسته به قارچ Aspergillus flavus و آفلاتوکسین از تهدیدات مهم در عرصه تولید، صادرات و مصرف پسته در دنیا می باشد. در این تحقیق، ضمن تعیین میزان مقاومت ارقام پسته شاهپسند، عباسعلی، کله قوچی، خنجری، اکبری ...  بیشتر