با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
بررسی ارتباط میان رشد Aspergillus flavus و تولید آفلاتوکسین هایB1 و B2 با ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پوست سبز و مغز ارقام پسته (مقاله انگلیسی)
بررسی ارتباط میان رشد Aspergillus flavus و تولید آفلاتوکسین هایB1 و B2 با ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پوست سبز و مغز ارقام پسته (مقاله انگلیسی)

مهدی محمدی مقدم؛ سعید رضائی؛ امیر حسین محمدی؛ حمیدرضا زمانی زاده؛ محمد مرادی

دوره 87، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 13-23

https://doi.org/10.22092/jaep.2019.126742.1288

چکیده
  مسأله آلودگی پسته به قارچ Aspergillus flavus و آفلاتوکسین از تهدیدات مهم در عرصه تولید، صادرات و مصرف پسته در دنیا می باشد. در این تحقیق، ضمن تعیین میزان مقاومت ارقام پسته شاهپسند، عباسعلی، کله قوچی، خنجری، اکبری ...  بیشتر