با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
جداسازی و شناسایی باکتری عامل شانکر مرکبات در استان کهگیلویه و بویراحمد (مقاله کوتاه علمی)
جداسازی و شناسایی باکتری عامل شانکر مرکبات در استان کهگیلویه و بویراحمد (مقاله کوتاه علمی)

ساره حیدرپناه؛ رسول رضائی؛ سید محسن تقوی؛ فریبا قادری

دوره 88، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 141-146

https://doi.org/10.22092/jaep.2020.128576.1318

چکیده
  شانکر باکتریایی مرکبات یک بیماری مهم اقتصادی در بسیاری از کشورهای نواحی گرمسیری و نیمه ‌گرمسیری به شمار می‌آید که توسط باکتری Xanthomonas citri subsp . citri ایجاد می‌شود.. چندین پاتوتیپ از بیمارگر توصیف شده است ...  بیشتر