با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
بررسی گونه‌‌های فوزاریوم و تعیین مقدار داکسی نیوالنول در ذرت جمع‌آوری شده از منطقه مغان
بررسی گونه‌‌های فوزاریوم و تعیین مقدار داکسی نیوالنول در ذرت جمع‌آوری شده از منطقه مغان

زهرا علی اکبری؛ منصوره میرابوالفتحی؛ حشمت‌اله امینیان؛ روح‌اله کرمی‌اسبو

دوره 79، شماره 2 ، اسفند 1390، ، صفحه 163-180

https://doi.org/10.22092/jaep.2012.107219

چکیده
  یکی از بیماری‌های مهم ذرت، پوسیدگی خوشه ذرت می‌باشد که توسط گونه‌های مهم فوزاریوم ایجاد می‌شود. در این بیماری دانه‌ها می‌توانند به مایکوتوکسین‌هایی از گروه تریکوتسن‌ها آلوده شوند. در طی سال‌های ...  بیشتر
تعیین مقدار داکسی نیوالنول در آرد گندم با استفاده از ستون ایمنوافینیتی و کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
تعیین مقدار داکسی نیوالنول در آرد گندم با استفاده از ستون ایمنوافینیتی و کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا

علیرضا عباداللهی؛ محمود قاضی خوانساری

دوره 73، شماره 1 ، شهریور 1384، ، صفحه 55-64

چکیده
  به منظور تعیین مقدار داکسی نیوالنول (DON) در آرد گندم نمونه‌های آرد از 5 کارخانه بین کارخانجات آرد استان تهران بطور تصادفی انتخاب شد و از هر کارخانه برحسب نوع آرد (آرد کامل، آرد سبوس گرفته، آرد ستاره، آرد ...  بیشتر